ProdvisionStudio voor productfotografie

Prodvision bestaat uit twee fotografen, Jonas Briels en Niels den Haan. Wij deelden al een tijdje een fotostudio en de gedachte was simpel. Waarom niet de aanwezige ruimte, apparatuur, capaciteit en kennis gebruiken voor een nieuwe onderneming. Goede, doeltreffende productfotografie voor een redelijke prijs werd onze niche en inmiddels werken wij met veel plezier voor een groot aantal opdrachtgevers die ons als individuele fotografen nooit hadden gevonden.

Jonas BrielsFotograaf & Hondenvriend

Ik kreeg op mijn 13e een camera van mijn ouders en heb deze eigenlijk nooit meer weg gelegd. Na een gedegen opleiding ben ik aan het werk gegaan als freelance assistent en later als zelfstandig fotograaf. Onder mijn eigen naam fotografeer ik vooral mensen voor het bedrijfsleven en als ik niet aan het fotograferen ben is de kans groot dat ik samen met Quinto de reddingshond op avontuur ben.

Niels den HaanStudiofotograaf in hart en nieren

Na m’n fotografische opleiding ben ik eerst in vaste dienst en later als free-lance assistent aan de slag gegaan. Op deze manier heb ik mij bij een groot aantal fotografen en in zeer uiteenlopende richtingen het fotograferen eigen gemaakt. In de studio kan ik er enorm van genieten om met lampjes en reflectortjes precies dat effect te genereren wat een onderwerp, uiteenlopend van een horloge tot een fiets, verdient.